Armutköy Mahallesi 1. Çekiç Sokak no:13/1 BURSA
info@bursatikaniklikacmaservisi.com
0535 867 08 10

Su Kaçağı Tespit Servisi

Su kaçağı tespit firması olarak ev veya işyerlerinizde meydana gelen su kaçağı sorunlarınızı uzman personellerimiz ile yıllardır müşteri memnuniyeti ile çözümler sunmaktayız.

Su kaçağı sorununu yüksek gelen su faturalarından, belirli noktalarda ki yeşermelerden, duvar veya döşemelerimizdeki kabarıklıklardan anlayabiliriz.

Su Kaçağı Sebepleri Nelerdir?

Su kaçakları tesisatınızdaki boruların zamanla eskimesinden, sulardaki kireç, toprak vb nedenlerden, giderlere atılan katı atıklardan ve açmak için kullanılan kimyasal maddelerden, mevsim şartlarına bağlı olarak kullanılan plastik boruların genleşmesinden veya montaj esnasında tesisatınıza verilen zararlardan meydana gelmektedir.

Su Kaçağı Nasıl Tespit Edilir?

Su kaçağı tespit işlemleri artık geleneksel yöntemler ile değil teknolojik cihazların yardımıyla tespit edilmektedir. Bu teknolojik cihazlar akustik dinleme cihazları, görüntüleme cihazları ve ısı termal kameralardır. Tıkanıklık Açma servisi olarak bizlerde tamamı kendi öz sermayemiz olan teknolojik cihazlar ile hizmet vermeye devam etmekteyiz. Teknolojik cihazların yardımıyla noktasal tespit yaparak tesisatınızın geleneksel yöntemlere göre daha az zarar görmektedir. Böylelikle su kaçağı tespit masrafı haricinde inşaat masrafı çıkmamaktadır.

Bursa kırmadan dökmeden su kaçağı tespiti

Su kaçağı sorunu ile karşılaşırsanız bilinçsiz kişilerin sözleri ile hareket etmeyiniz. Sorunlarınıza çözüm ararken evinizde yada işyerlerinizde daha büyük sorunlara yol açabilir, tadilat masrafları karşınıza çıkabilir.

Yıllardır kırmadan dökmeden teknolojik cihazlar ile hizmet vermekteyiz. Su kaçağı bulma işlemi haricinde banyo gideri açma, tuvalet açma, mutfak gideri açma ve tıkalı lavabo açma alanlarında da hizmet vermekteyiz.

Yardım için bizlere ulaşın!

Bursa Tıkanıklık Açma Servisi olarak bizlere 0535 867 08 10 numaralı telefondan 7/24 saat ulaşabilirsiniz. Su kaçağı sorunu kabusunuz olmasın. Uygun fiyatlar ile kısa sürede kırmadan dökmeden hizmet vermekteyiz.

Tesisatınızda meydana gelen her türlü sorunlara en az hasar ile noktasal olarak müdahale ediyoruz. Bu bağlama bizlere güvenebilirsiniz

Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir